logo
Select period
Search from map
Menu

(PERKELTAS) Muzikinė komedija ''Šmaikštuoliai - Intrigantai'' | Birštonas

Th 09/05/2024 19:00
Birštono kultūros centras, Birštonas
22.00 - 26.00

Kitoks teatras pristato :
 

Muzikinę komediją “Šmaikštuoliai - Intrigantai”: užkulisinis aktorių gyvenimas, kuriozinės situacijos ir legendinių ABBA, Boney M muziką
 

Pjesės, dainų tekstų autorius,  režisierius - Ramūnas Cicėnas.

Vaidina, šoka, dainuoja TV serialų, kino filmų., teatro grandai : Rimantė Valiukaitė, Toma Vaškevičiūtė / Oneida Kunsunga, Gabija Urniežiūtė, Ainis Storpirštis.

Spektaklio centre – netikėtumas, galintis pakeisti visą teatro trupės likimą ir laimingas, o galbūt – lemtingas sutapimas, suteikiantis vienai spektaklio veikėjai šansą išpildyti seniai pamirštą svajonę.

Į jūsų miestą atvyksta "Šmaikštuolių" teatras tam, kad vakare parodytų miuziklą. Deja, viena iš pagrindinių aktorių patenka į auto avariją ir vaidinti negalės. Tačiau spektaklis privalo įvykti, kitaip ant plauko pakimba ne tik aktorių karjeros, bet ir paties teatro egzistavimas! Gyvybės ar mirties klausimas! Ar trupei pavyks rasti sprendimą? Ar legendinė muzika nugalės intrigas, pavydą ir slaptą meilę?

Ateik ir įsitikink, kad stebuklų (ne)BŪNA !!!


Pjesės autorius ir aktoriai apie spektaklį:

Ramūnas Cicėnas, paklaustas apie pjesės gimimą, prisipažįsta: „Kadangi pats esu ir režisierius, ir aktorius, gyvenime teko išties nemažai įvairiausių kuriozinių situacijų išgirsti iš savo kolegų. Todėl ir gimė mintis sukurti spektaklį apie teatro užkulisius. Norėjome žiūrovui šiek tiek praskleisti teatro užuolaidą ir parodyti tą nematomą užkulisinį pasaulį“.

Rimantė Valiukaitė. Pasidalinsime nuotykiu su daugybe klampių, tuo pat metu – komiškų situacijų, kurias žūtbūt privalu išspręsti. Tai gyvenimiška situacijų komedija, kurioje man tenka suvaidinti du vaidmenis.

Toma Vaškevičiūtė. Visa kūrybinė komanda – tikrų tikriausi mano bendražygiai. Pažįstame vieni kitus ne tik scenoje. Šis spektaklis regis sukuria erdvę, kurioje visi iki vieno prisimename kaip gali būti, kai nežinai ar viskas vyks pagal planą, kaip pavyks išbaigti sceną.

Spektaklyje vaidinantis Ainis Storpirštis sutinka, kad aktorių gyvenimas kupinas įvairiausių kurjozų. Menas juk – tokia dvasinė erdvė, tačiau tuo pačiu jame yra tiek daug absurdo, nestinga nesu(si)pratimų. Juk dažnai kokie nors susireikšminę menininkai, ne būtinai tik aktoriai, įsivaizduoja kuriantys kažkokį „grand šou“, su gilia mintimi ir panašiai, o iš tiesų, tai gali būti visiškas niekalas.

O aktorė Gabija Urniežiūtė prisiminė štai tokią kuriozinę situaciją teatre: „Per vieną spektaklį su Ainiumi turėjome sceną, kai turėjo iki prietemos užgesti šviesos. Ir toks tekstas turi būti: „Ar pastebėjai, kad apšvietimas keičiasi, šviesos prigeso?“ Ir ant tų žodžių – iš tikrųjų išsijungia šviesų pultas. O kai jį vėl pajungia, scenoje prasideda tikra šviesų diskoteka. Jausmas toks, kad šnekame visiškas nesąmones, juolab, kad tai - spektaklio pabaiga. Ir ne kokios nors komedijos, o dramos“.

„Žinoma, mes apie viską kalbame su didele doze ironijos, tačiau kiekvienas atėjęs į šį spektaklį ne tik galės įkišti nosį į aktorių gyvenimą, bet ir atpažinti save. Juk mūsų gyvenimuose, kaip ir jūsų, netrūksta nei santykių, nei aiškinimosi, nei intrigų,nei įvairiausių meilių ir pavydo scenų“ - apie premjerinį spektaklį pasakoja jo autorius Ramūnas Cicėnas.

 Kitokio teatro premjera „Šmaikštuoliai - Intrigantai “ jau pradėjo gastroles po Lietuvą. Tad nepraleiskite progos linksmai praleisti vakarą ir patirti nuotykį ne tik kartu su vienais geriausių Lietuvos aktorių, bet taip pat prisiminti ir nostalgiškų legendinių grupių muzikos.

Show moreShow less
Event Date / Time Venue Price  
(PERKELTAS) Muzikinė komedija ''Šmaikštuoliai - Intrigantai'' | Birštonas Th 09/05/2024 19:00 Birštono kultūros centras, Birštonas 22.00 - 26.00
Event (PERKELTAS) Muzikinė komedija ''Šmaikštuoliai - Intrigantai'' | Birštonas
Date / Time Th 09/05/2024 19:00
Venue Birštono kultūros centras, Birštonas
Price 22.00 - 26.00
Good to know

Perkant 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis: vipklientai@bilietai.lt

Durys atidaromos: ~likus 30min. iki renginio pradžios
Renginio trukmė: ~1:40
Pertraukos: nėra
Renginio kalba: lietuvių
Vaikai įleidžiami nemokamai: ne
Amžiaus cenzas: nėra
Nuolaidos: netaikomos


The event organiser takes responsibility for the event and its quality. In the event of cancellation or postponement of the event, the organiser is responsible for deciding on the return of tickets and refunds and is liable for refunds and damages. Tickets are non-exchangeable and non-refundable (including non-attendance).
The ticket distributor is acting only as an independent agent and is not liable for refunds or damages. Refunds must be requested from the event organiser. For more information on ticket refunds, please refer to the "Consumer Policy" here.
 
Venue
Promoter
KITOKS TEATRAS, VšĮ
J.Basanavičiaus al. 61-6A, LT-44298 Kaunas
audrius@kitoksteatras.lt/+37065644924
Reg. no: 135676861
Event (PERKELTAS) Muzikinė komedija ''Šmaikštuoliai - Intrigantai'' | Birštonas
Date / Time Th 09/05/2024 19:00
Venue Birštono kultūros centras, Birštonas
Price 22.00 - 26.00
Same promoter Same venue
Buy ticket Komedija ''Kaimynai be ryšio'' | Širvintos Komedija ''Kaimynai be ryšio'' | Širvintos Širvintų kultūros centras, Širvintos
Buy ticket Komedija ''Profesoriaus klastingas tirpalas'' | Klaipėda PopularPopularKomedija ''Profesoriaus klastingas tirpalas'' | Klaipėda Klaipėdos koncertų salė, Klaipėda
Buy ticket Komedija ''Profesoriaus klastingas tirpalas'' | Kaunas PopularPopularKomedija ''Profesoriaus klastingas tirpalas'' | Kaunas Kauno kultūros centro Girstučio padalinys, Kaunas
Buy ticket (PERKELTAS) Komedija ''Profesoriaus klastingas tirpalas'' | Vilnius PopularPopular(PERKELTAS) Komedija ''Profesoriaus klastingas tirpalas'' | Vilnius Muzikinis teatras LEGENDOS KLUBAS, Vilnius
No results have been found for your request.
Loading...
Reload