logo
Pasirinkite periodą
Paieška žemėlapyje
Meniu

Il Senso VASAROS VĖJAS, su orkestru | Palanga

Š 2024-06-08 19:00
Palangos koncertų salė, Palanga
Vasaros sezoną į Palangą atpūs grupės „Il Senso“ programa „Vasaros vėjas“
„Il Senso“ ketvertas 2024-ųjų pirmo pusmečio koncertinį turą užbaigs birželio 8 d. Palangos koncertų salėje su vasariška programa „Vasaros vėjas“. Taip vadinasi ir viena iš pernai metais grupės pristatytų dainų, kuriam muziką parašė vienas garsiausių Lietuvos kompozitorių Vytautas Bikus. Operos solistams neįprasto žanro pop stiliaus kūrinį „Il Senso“ įrašė vaizdingame klipe.
 
Palangoje populiarus kvartetas sceną dalysis su kūrybiniais partneriais – Plungės simfoniniu orkestru, tad koncertas žavės orkestriniu didingu skambesiu. Dviejų dalių programą papildys žinomo solistų kolegos pasirodymas, kurio – kol kas tebūna paslaptis.
 
„Il Senso“ yra operos solistai, tai keturi išskirtiniai balsai, kiekvienas su savo unikaliu žavesiu. Tai viena populiariausių grupių Lietuvoje, kurios profesionalumas, balsų dermė ir pasirinktas repertuaras pritraukia publiką visose salėse. Solistai yra puikių balsų savininkai bei talentingi aktoriai, scenoje verda aistros, kunkuliuoja jausmai, o muzika ir atlikimas priverčia tankiau plakti klausytojų širdis ir nuvilnija šiurpuliukais.
 
2024 metų koncertinis turas žada muzikinį pasakojimą iš garsiausių operos solistų ir  žinomiausių pasaulio ir Lietuvos dainų, kurios palies kiekvieną. Kvartetas „Il Senso“ džiugina savo gerbėjus, atlikdamas klasikinius operos kūrinius bei pateikdamas šiuolaikines lietuviškos estrados aranžuotes. Šie kūrybiniai atradimai klasikiniam repertuarui suteikia šviežumo ir naujumo. Aistringa muzikinė kelionė unikalioje atmosferoje yra pilna garsių dainų prisiminimų bei  nepakartojamų akimirkų.
 
Apie Plungės simfoninį orkestrą
Susikūręs 2015 m., Plungės simfoninis orkestras yra bene vienintelis tokio pobūdžio meno kolektyvas, kuriantis ne šalies didmiestyje, o regione.
 
Šiandien klausytojai džiaugiasi, kad ir Plungė turi savo Simfoninį orkestrą. 2017 m. iškilmingos Lietuvos kultūros centrų asociacijos apdovanojimų „Auksinis feniksas" ceremonijos metu orkestro vadovai Ieva ir Paulius Lygnugariai nominuoti geriausiais metų kultūros ir meno kūrėjais. Orkestre groja apie 40 muzikantų, į kolektyvo sudėtį entuziastingai įsiliejo ne vien muzikai profesionalai, bet ir mokytojai, plungiškiai, mokęsi muzikos aukštosiose mokyklose ar konservatorijose, bei būrys gabių jaunų žmonių, baigusių meno mokyklas.  
 
Kiekvienais metais kolektyvas stipriai tobulėja, aktyviai koncertuoja ne tik Lietuvos miestuose ir miesteliuose, bet ir užsienyje. Repertuaras yra nuolat atnaujinamas, papildomas naujais kūriniais. Žinomi šalies atlikėjai bei grupės mielai kviečia orkestrą groti jų soliniuose koncertuose.
 
Il senso – Iškeliaujant, su Plungės simfoniniu orkestru
Rodyti daugiauRodyti mažiau
Renginys Data / Laikas Renginio vieta Kaina  
Il Senso VASAROS VĖJAS, su orkestru | Palanga Š 2024-06-08 19:00 Palangos koncertų salė, Palanga 20.00 - 35.00
Renginys Il Senso VASAROS VĖJAS, su orkestru | Palanga
Data / Laikas Š 2024-06-08 19:00
Renginio vieta Palangos koncertų salė, Palanga
Kaina 20.00 - 35.00
Svarbi informacija

Perkant 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis: vipklientai@bilietai.lt

Durys atidaromos: 1val iki renginio pradžios
Renginio trukmė: 2val, dvi dalys
Pertraukos: yra
Renginio kalba: lietuvių
Vaikai įleidžiami nemokamai: iki 6 metų amžiaus imtinai (renginio vietoje pateikti amžių įrodantį dokumentą)
Amžiaus cenzas: nėra
Nuolaidos: netaikomos


Renginio organizatorius prisiima atsakomybę dėl renginio ir jo kokybės. Bilietai nekeičiami ir pinigai už juos negrąžinami (įskaitant atvejį, kai neapsilankoma renginyje). Renginį atšaukus ar nukėlus, dėl bilietų ir pinigų grąžinimo sprendimą priima ir už pinigų gražinimą, nuostolių atlyginimą atsako organizatorius. Bilietų platintojas veikia tik kaip atsiskleidęs tarpininkas, todėl neatsako už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą. Dėl pinigų gražinimo kreiptis reikia į renginio organizatorių. Daugiau informaciją apie bilietų grąžinimus rasite „Vartotojų taisyklėse“ čia.

Renginio vieta
Palangos koncertų salė
Vytauto g. 43 Palanga Lietuva
Organizatorius
Klasikos degustacija, UAB
Klasikos degustacija, UAB
Mindaugo g. 27 - 28 Vilnius
vigaile@klasikosdegustacija.lt/+37065924000
Įmonės kodas: 304445246
PVM kodas ND
Renginys Il Senso VASAROS VĖJAS, su orkestru | Palanga
Data / Laikas Š 2024-06-08 19:00
Renginio vieta Palangos koncertų salė, Palanga
Kaina 20.00 - 35.00
Ta pati renginio vieta
Pirkti bilietą Dirty Dancing in Concert | Palanga PopuliarusPopuliarusDirty Dancing in Concert | Palanga Palangos koncertų salė, Palanga
Pirkti bilietą Angelou Piano Special. Palanga Angelou Piano Special. Palanga Palangos koncertų salė, Palanga
Pirkti bilietą OKT / Vilniaus miesto teatras: Vestuvės (rež. Oskaras Koršunovas) / Palanga PopuliarusPopuliarusOKT / Vilniaus miesto teatras: Vestuvės (rež. Oskaras Koršunovas) / Palanga Palangos koncertų salė, Palanga
Pirkti bilietą MANTAS JANKAVIČIUS ''12 violončelių'' MANTAS JANKAVIČIUS ''12 violončelių'' Palangos koncertų salė, Palanga
Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti