logo
Pasirinkite periodą
Paieška žemėlapyje
Meniu

Asaf Avidan - Vilnius

K 2024-07-04 19:00
Lukiškių kalėjimas 2.0, Vilnius

Asaf Avidan vasarą Lukiškių kalėjimo scenoje pristatys naują albumą

Opa, čia tai naujiena! Didelė muzikos žvaigždė ir pripažintas talentas iš Izraelio Asaf Avidan liepos 4 d. grįžta Vilnių. Ir ne šiaip sau, o naujo savo albumo ir jo pristatymo turo „Ichnology“ proga. Graži koncertų Lukiškių kalėjimo didžiajame kieme tąsa. Dar vienas geras vardas iš užsienio, dar vienas išskirtinis koncertas sostinėje atviram ore. Primygtinai siūlom nepraleisti šio koncerto ir būti vienam pirmųjų naują Asaf Avidan albumą išgirdusių gyvai.

Asaf Avidan – didis savo kartos balsas, žinomas jau daug metų. Dar tai – stiprus visaapimančio vieno asmens talento įrodymas. Širdį draskantis artistas, itin stiprus pasakotojas, išskirtiniai vokaliniai sugebėjimai, tikros roko žvaigždės statusas, puikus talento ir charizmos derinys ir kieto multi-instrumentalisto savybės telpa viename žmoguje. Praėjusį kartą buvo nuostabu. Asaf Avidan tikrai labai paveikus ir gali netgi vienas parklupdyti, atsakom. Atrodo, kad gyvuose pasirodymuose jis geba bent trumpam sustabdyti laiką. Būtinas pamatyti gyvai. Nuo jo bus sunku atitraukti akis. Vasarą Lukiškių kalėjime vyks dar vienas tikras koncertas ir magija, kurios nenupasakosi.

Lapkričio 24 d. į pasaulį buvo išleistas labai gražus 13 kūrinių albumas „Acoustic Recordings“. Albumo išleidimo proga Asaf Avidan keliauja po Europą, užsuks ir į Vilnių. Atsiduok į jo rankas, pasitikėk jo balsu, idėjomis ir netgi kūnu. Jam patinka dideli iššūkiai, daug pasiruošimo reikalaujantys koncertai ir nuolat atrasti save iš naujo. Jis tikras grynuolis ir gyvenimo jau atsikandęs artistas iš didžiosios „A“ raidės.

Asaf Avidan šlovės dienos, gražuolė Lukiškių kalėjimo scena, ir, tikėkimės, geras oras. Viskas labai gražu, laiku ir ypatingoje vietoje, kuri jam tikrai labai tinka. Per gyvenimą plaukiantiems #exploremoremusic srove, daugiau klausimų neturėtų kilti.

Presale’as jau įjungtas ir prasideda nuo dabar.
Visos gėlės Asaf Avidan.
Eime!

Išankstiniai koncerto reikalai

Išankstiniai bilietai visada pigiau. Bilietų į Asaf Avidan pasirodymą Vilniuje prekyba prasidės penktadienį, gruodžio 1 d., tačiau jau šiandien prisiekę Asaf Avidan fanai gali sutaupyti. Tiesa, tam reikia specialaus kodo iš „8 Days A Week”. Parašyk mums žinutę feisbuke adresu www.8dw.lt, duosim nuolaidos kodą ir pigiausi bilietai bus tavo kišenėje. Bilietų su kodais kiekis ribotas ir jie brangs. Kodai galios iki gruodžio 1 d.

Žanro klasika – pigiausių bilietų užteks greičiausiems.
Bilietų su kodais kiekis ribotas.
O ko čia delsti?

Fone – nuostabus Asaf Avidan live‘as
https://youtu.be/JTO_1UwVo34

Vis dažniau rimti muzikos pasaulio vardai neaplenkia mūsų sostinės ir Lukiškių kalėjimo komplekse daro stebuklus. Jau ko gyvenime netrūksta ten, tai koncertų ir aktualios muzikos. Vilniaus miestas turi išskirtinę ir nepriklausomą sceną, kuriai rūpi muzika ir kuri intriguoja žinomus vardus. Su Asaf Avidan pasimatyti gyvai tikrai verta. Trinam delnais iš laimės. Jis yra tiesiog puikus artistas, unikalaus balso savininkas ir nuostabus kūrėjas. Asmenybė, nepriklausoma nuo vietos, laiko ir kitų aplinkybių. Sukūręs savitą muzikos pasaulį ir nuosaikus, ką beveiktų. Kas kadaise buvo Asaf Avidan pasirodyme Valdovų rūmuose ar kur nors kitur pasaulyje, tai turbūt jau perkasi bilietą ir mums pritars.

Jis nėra vienos bangos ar žanro atstovas, toli gražu – jis net labai unikalus, turi didelį talentą ir labai solidų muzikos katalogą. Labai sunku jį supainioti su kuo nors kitu ir čia ne kokia panegirika. Nuopelnų ir peržiūrų jam tikrai netrūksta, o ir Asaf Avidan garsas kalba už save. Susidaro įspūdis, kad jis nesigviešia šlovės ir nebruka savęs į akis be reikalo. Juk ne tiek ir daug muzikos atlikėjų iš Izraelio šiandien skrodžia pasaulį taip kaip jis.

Asaf Avidan mūsų sostinę savo koncertų planuose pažymėjo jau antrą kartą. Didelė garbė Lukiškių kalėjime priimti tokį svečią. Ir dar vasarą! Laukia dar vienas išskirtinis muzikos įvykis atviram ore, nepriekaištingas vieno žmogaus koncertas ir daug kokybės. Taip, šiame ture Asaf Avidan scenoje vienas ir tai labai intriguoja. To bijoti ar tuo abejoti visiškai nereikia. Gyvi jo pasirodymai yra kažkas tokio ir tuo galėsite įsitikinti jau liepos 4 d. Vilniuje. Taip ir tokiu būdu jis turuoja jau keletą metų.

Šiandien Asaf Avidan ir jo skambesiui sekasi puikiai ir keliauja jis po visą pasaulį. Gaila, kad tik tas pasaulis jo paties krašte ir aplink mus šiandien yra žiaurus ir negailestingas. Patys nekantraujam jam paspausti dešinę ir gyvai susipažinti. Gali tik įsivaizduoti, kaip jo muzika skambės gyvai unikaliame paveldo objekte. Šis Asaf Avidan koncertas sostinėje įkvėps ir užburs mus visus.

Gausim dar vieną gerą, gryną ir gal net šiurpulius keliantį koncertą.
Tuo net neabejok.
Eime!

8 Days A Week hq
tickets@8dw.lt
www.8dw.lt

www.asafavidanmusic.com
www.facebook.com/asafavidanmusic
https://youtube.com/@AsafAvidan
www.instagram.com/asafavidanmusic

Muzikos katalogas ir vaizdo klipai

Reckoning Song (One Day): https://youtu.be/JTO_1UwVo34
A Man Without A Name: https://youtu.be/umPWbs9FIuE
Anagnorisis: https://youtu.be/SYwyNWK9CEo
Rock of Lazarus: https://youtu.be/CRVO5_K_xLk  
Not In Vain: https://youtu.be/kbt63tG0Dm0
900 Days: https://youtu.be/TgMZ0pGegI0
Little Parcels of An Endless Time: https://youtu.be/-TzGuWEQ8VI
The Study On Falling: https://youtu.be/UQK2WpM3h0E
Sweet Babylon: https://youtu.be/dyv6DELA3Vs
Green And Blue: https://youtu.be/VXBhY3mAmYs

Asaf Avidan – Filmed Concert (Live At The Acropolis 2022)
https://youtu.be/upNzRGSSbzI

Rodyti daugiauRodyti mažiau
Renginys Data / Laikas Renginio vieta Kaina  
Asaf Avidan - Vilnius K 2024-07-04 19:00 Lukiškių kalėjimas 2.0, Vilnius 41.00
Renginys Asaf Avidan - Vilnius
Data / Laikas K 2024-07-04 19:00
Renginio vieta Lukiškių kalėjimas 2.0, Vilnius
Kaina 41.00
Svarbi informacija

Pirmieji bilietai visada pigiau! Žinoma, pigiausių užteks greičiausiems. Parašyk žinutę feisbuke muzikos agentūrai „8 Days A Week“ (www.8dw.lt) ir gausi nuolaidos kodą. Pats kodas galioja labai ribotą laiką – iki gruodžio 1 d. 10 val. Vieša prekyba „Bilietai LT“ kasose ir internete www.bilietai.lt startuoja gruodžio 1 d. nuo 10 val. 

Netaupyk, bet sutaupyk! 
Win/win. 

Bilietų su kodais kiekis labai ribotas. 

Durys atidaromos:  ~18:00
Pradžia: ~19:00
Renginio trukmė: ~4 val.
Pertraukos: yra
Renginio kalba: anglų
Vaikai įleidžiami nemokamai: ne
Amžiaus cenzas: N-18, jaunesni nei 18 m. asmenys turi būti lydimi suaugusio


Renginio organizatorius prisiima atsakomybę dėl renginio ir jo kokybės. Bilietai nekeičiami ir pinigai už juos negrąžinami (įskaitant atvejį, kai neapsilankoma renginyje). Renginį atšaukus ar nukėlus, dėl bilietų ir pinigų grąžinimo sprendimą priima ir už pinigų gražinimą, nuostolių atlyginimą atsako organizatorius. Bilietų platintojas veikia tik kaip atsiskleidęs tarpininkas, todėl neatsako už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą. Dėl pinigų gražinimo kreiptis reikia į renginio organizatorių. Daugiau informaciją apie bilietų grąžinimus rasite „Vartotojų taisyklėse“ čia.

Renginio vieta
Lukiškių kalėjimas 2.0
Lukiškių skg. 6 Vilnius Lietuva
Organizatorius
8 Days A Week Agency, UAB
8 Days A Week Agency, UAB
Islandijos g. 6, Vilnius
www.8dw.lt / tickets@8dw.lt
Įmonės kodas: 305527276
PVM kodas LT100013541518
Renginys Asaf Avidan - Vilnius
Data / Laikas K 2024-07-04 19:00
Renginio vieta Lukiškių kalėjimas 2.0, Vilnius
Kaina 41.00
Tas pats organizatorius Ta pati renginio vieta
Pirkti bilietą La Femme - Paris-Hawaï Tour 2024 La Femme - Paris-Hawaï Tour 2024 Lukiškių kalėjimas 2.0, Vilnius
Pirkti bilietą Warhaus - Vilnius Warhaus - Vilnius Lukiškių kalėjimas 2.0, Vilnius
Pirkti bilietą YUNGBLUD - Vilnius YUNGBLUD - Vilnius Lukiškių kalėjimas 2.0, Vilnius
Pirkti bilietą Jungle - Vilnius 2024 Jungle - Vilnius 2024 Kalnų parkas, Vilnius
Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti