logo
Pasirinkite periodą
Paieška žemėlapyje
Meniu

Dora Morelenbaum (Brazilija)

Pr 2024-04-29 19:00
Šv. Kotrynos bažnyčia, Vilnius

Gaivus ir švelnus muzikos gūsis melomanus pasieks iš Pietų Amerikos – balandžio 29-ąją Vilniuje, Šv. Kotrynos bažnyčioje, pasirodymą surengs vis daugiau dėmesio sulaukianti jaunosios kartos brazilų dainininkė Dora Morelenbaum.

Šįkart į Lietuvos sceną pirmą sykį žengsianti Dora Morelenbaum – pastaruosius kelerius metus vis garsiau Brazilijos (ir ne tik) muzikinėje žiniasklaidoje aptariama jauna vokalistė, gitaristė ir dainų kūrėja, spėjusi pasižymėti ir žinomos šios šalies grupės sudėtyje.

Dora Morelenbaum priklauso grupei „Bala Desejo“, kurią būrys bičiulių subūrė pandemijos metu, greitai tapo šalies muzikos sensacija ir pelnė Lotynų Amerikos „Grammy“ apdovanojimą – jos debiutas „SIM SIM SIM“ buvo pripažintas geriausiu šiuolaikinės popmuzikos albumu, įrašytu portugalų kalba. Už jos ribų Dora Morelenbaum vysto sėkmingą solinę karjerą, kurdama lengvesnio, svajingo skambesio dainas.

Puikių atsiliepimų sulaukė jos debiutinis minialbumas „Vento De Beirada”, pakvietęs pasinerti į jausmingą šios atlikėjos muzikos pasaulį. Kritikai pastebi, kad šis įrašas demonstruoja naują požiūrį, bet tuo pačiu ir pagarbą vyresnės kartos Brazilijos žvaigždėms, tokioms kaip Gal Costa ar Maria Bethania.

Muzikos pasaulyje dainininkė jau vadinama vienu ryškiausių naujos Brazilijos muzikos bangos balsų. „Tai – visiškai nauja muzika, bet skamba taip, lyg būtų gerai pažįstama“, - taip dainininkę apibūdina jos koncertuose apsilankę melomanai.

Rodyti daugiauRodyti mažiau
Renginys Data / Laikas Renginio vieta Kaina  
Dora Morelenbaum (Brazilija) Pr 2024-04-29 19:00 Šv. Kotrynos bažnyčia, Vilnius 35.00 - 48.00
Renginys Dora Morelenbaum (Brazilija)
Data / Laikas Pr 2024-04-29 19:00
Renginio vieta Šv. Kotrynos bažnyčia, Vilnius
Kaina 35.00 - 48.00
Svarbi informacija

Perkant 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis: vipklientai@bilietai.lt

Durys atidaromos: ~18:30
Pertraukos: nėra
Renginio kalba: ietuvių/anglų
Vaikai įleidžiami nemokamai: iki 6 metų amžiaus imtinai, neužimant papildomos vietos (renginio vietoje pateikti amžių įrodantį dokumentą)
Amžiaus cenzas: nėra
Nuolaidos: netaikomos


Renginio organizatorius prisiima atsakomybę dėl renginio ir jo kokybės. Bilietai nekeičiami ir pinigai už juos negrąžinami (įskaitant atvejį, kai neapsilankoma renginyje). Renginį atšaukus ar nukėlus, dėl bilietų ir pinigų grąžinimo sprendimą priima ir už pinigų gražinimą, nuostolių atlyginimą atsako organizatorius. Bilietų platintojas veikia tik kaip atsiskleidęs tarpininkas, todėl neatsako už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą. Dėl pinigų gražinimo kreiptis reikia į renginio organizatorių. Daugiau informaciją apie bilietų grąžinimus rasite „Vartotojų taisyklėse“ čia.

Renginio vieta
Šv. Kotrynos bažnyčia
Vilniaus g. 30 Vilnius Lietuva
Organizatorius
JJJAZZ VŠĮ
JJJAZZ VŠĮ
Kęstučio g. 62 44304 Kaunas
festival@kaunasjazz.lt / 8-37-750145
Įmonės kodas: 135977836
PVM kodas LT359778314
Renginys Dora Morelenbaum (Brazilija)
Data / Laikas Pr 2024-04-29 19:00
Renginio vieta Šv. Kotrynos bažnyčia, Vilnius
Kaina 35.00 - 48.00
Kitos datos Tas pats organizatorius Ta pati renginio vieta
Pirkti bilietą JORGE LUIS PACHECO (Kuba/Cuba) PopuliarusPopuliarusJORGE LUIS PACHECO (Kuba/Cuba) Jurbarko parodų ir koncertų salė (cerkvė), Jurbarkas
Pirkti bilietą SNARKY PUPPY (JAV) PopuliarusPopuliarusSNARKY PUPPY (JAV) Kauno Žalgirio arena, Kaunas
Pirkti bilietą JUBILIEJINIS KONCERTAS prof. ARTŪRAS ANUSAUSKAS SOLO (Lietuva) PopuliarusPopuliarusJUBILIEJINIS KONCERTAS prof. ARTŪRAS ANUSAUSKAS SOLO (Lietuva) Kauno valstybinė filharmonija, Kaunas
Pirkti bilietą ALFREDO RODRIGUEZ ir Kauno miesto simfoninis orkestras (Kuba, JAV, Lietuva) PopuliarusPopuliarusALFREDO RODRIGUEZ ir Kauno miesto simfoninis orkestras (Kuba, JAV, Lietuva) Kauno Žalgirio arena, Kaunas
Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti