logo
Pasirinkite periodą
Paieška žemėlapyje
Meniu

JORGE LUIS PACHECO (Kuba/Cuba)

S 2024-04-28 14:00
Jurbarko parodų ir koncertų salė (cerkvė), Jurbarkas

Festivalio „Kaunas Jazz“ publiką džiugins vienas ryškiausių naujosios kartos Kubos džiazo muzikantų Jorge Luisas Pacheco.

Pianistas, kompozitorius, perkusininkas ir vokalistas – šis muzikantas turi begalę talentų. Amerikietiškojo džiazo, Kubos muzikos, pop ir soulo įkvėptas Jorge Luisas Pacheco yra rengęs pasirodymus svarbiausiuose pasaulio džiazo klubuose, salėse ir festivaliuose – nuo „Blue Note“ ir Naujojo Orleano džiazo festivalių JAV, Vašingtono Kennedy centro iki „Sziget“ festivalio Budapešte.

Muzikantas yra nuskynęs apdovanojimus ne viename svarbiame tarptautiniame konkurse – taip pat ir legendiniame „Montreux“ festivalyje Šveicarijoje, kur buvo pripažintas geriausiu pianistu.

Tarp jo bendražygių koncertų scenose ir įrašų studijoje jau rikiuojasi visas džiazo žvaigždynas – Jorge Luisas Pacheco grojo su Dave‘u Wecklu, Wyntonu Marsaliu, Billu Evansu, Gonzalo Rubalcaba ir kitais pasaulinio garso muzikantais.

„Jis – tikras virtuozas, kuris nepaiso žanrų rėmų“, - apie „Kaunas Jazz“ svečią sako legendinis pianistas Monty Alexanderis.

 

Rodyti daugiauRodyti mažiau
Renginys Data / Laikas Renginio vieta Kaina  
JORGE LUIS PACHECO (Kuba/Cuba) S 2024-04-28 14:00 Jurbarko parodų ir koncertų salė (cerkvė), Jurbarkas 10.00
Renginys JORGE LUIS PACHECO (Kuba/Cuba)
Data / Laikas S 2024-04-28 14:00
Renginio vieta Jurbarko parodų ir koncertų salė (cerkvė), Jurbarkas
Kaina 10.00
Svarbi informacija

Perkant 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis: vipklientai@bilietai.lt

Durys atidaromos: ~13:30
Renginio trukmė: ~1:00
Pertraukos: nėra
Renginio kalba: lietuvių/anglų
Vaikai įleidžiami nemokamai: iki 6 metų amžiaus (neužimant papildomos vietos)
Amžiaus cenzas: nėra
Nuolaidos: netaikomos

 


Renginio organizatorius prisiima atsakomybę dėl renginio ir jo kokybės. Bilietai nekeičiami ir pinigai už juos negrąžinami (įskaitant atvejį, kai neapsilankoma renginyje). Renginį atšaukus ar nukėlus, dėl bilietų ir pinigų grąžinimo sprendimą priima ir už pinigų gražinimą, nuostolių atlyginimą atsako organizatorius. Bilietų platintojas veikia tik kaip atsiskleidęs tarpininkas, todėl neatsako už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą. Dėl pinigų gražinimo kreiptis reikia į renginio organizatorių. Daugiau informaciją apie bilietų grąžinimus rasite „Vartotojų taisyklėse“ čia.

Renginio vieta
Jurbarko parodų ir koncertų salė (cerkvė)
Vydūno g. 21 Jurbarkas Lietuva
Organizatorius
JJJAZZ VŠĮ
JJJAZZ VŠĮ
Kęstučio g. 62 44304 Kaunas
festival@kaunasjazz.lt / 8-37-750145
Įmonės kodas: 135977836
PVM kodas LT359778314
Renginys JORGE LUIS PACHECO (Kuba/Cuba)
Data / Laikas S 2024-04-28 14:00
Renginio vieta Jurbarko parodų ir koncertų salė (cerkvė), Jurbarkas
Kaina 10.00
Kitos datos Tas pats organizatorius
Pirkti bilietą SNARKY PUPPY (JAV) PopuliarusPopuliarusSNARKY PUPPY (JAV) Kauno Žalgirio arena, Kaunas
Pirkti bilietą Dora Morelenbaum (Brazilija) PopuliarusPopuliarusDora Morelenbaum (Brazilija) Šv. Kotrynos bažnyčia, Vilnius
Pirkti bilietą JUBILIEJINIS KONCERTAS prof. ARTŪRAS ANUSAUSKAS SOLO (Lietuva) PopuliarusPopuliarusJUBILIEJINIS KONCERTAS prof. ARTŪRAS ANUSAUSKAS SOLO (Lietuva) Kauno valstybinė filharmonija, Kaunas
Pirkti bilietą ALFREDO RODRIGUEZ ir Kauno miesto simfoninis orkestras (Kuba, JAV, Lietuva) PopuliarusPopuliarusALFREDO RODRIGUEZ ir Kauno miesto simfoninis orkestras (Kuba, JAV, Lietuva) Kauno Žalgirio arena, Kaunas
Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti