logo
Pasirinkite periodą
Paieška žemėlapyje
Meniu

Kenny Garrett

S 2024-11-10 19:00
LVSO koncertų salė, Vilnius
Vienas įtakingiausių šiuolaikinio džiazo meistrų – saksofonininkas, kompozitorius Kenny Garrettas – skelbia surengsiantis koncertus Lietuvoje ir Estijoje ir kviečia visus gerbėjus į ypatingus pasirodymus. Muzikantas žada sukurti mažą stebuklą – atvežti sodrią džiazo muziką, kurioje pulsuoja įvairių kartų bei laikmečių dvasia.
 
Koncertai vyks lapkričio 10 d. LVSO koncertų salėje (Vilnius) ir lapkričio 12 d. Alexela Kontserdimaja (Talinas).
 
Daugybę gerbėjų visame pasaulyje turintis muzikas – ypatingai mylimas bei laukiamas Lietuvoje. Ne kartą Lietuvos publiką atsistojusią ploti privertusi K. Garretto muzika ir talentas nepalieka abejingų. Pats atlikėjas neslepia, kad sugrįžti į Lietuvą jam visada gera. „Galbūt visi atlikėjai sako, kad labai smagu į vieną ar kitą vietą grįžti, nes čia vykęs koncertas buvo išskirtinis ar net pats geriausias, tačiau aš neleisiu sau sumeluoti, nes į Vilnių grįžtame ramūs. Žinome, kad į mūsų koncertą vėl ateis aistringi muzikos gerbėjai, nebijantys mūsų eksperimentų, kurie gimsta tiesiog koncerto metu”, – viename interviu mintimis dalijosi atlikėjas iš Niujorko.
 
„Grammy“ laureatas yra puikiai įvaldęs tiek klasikinių bliuzo ir ritmenbliuzo, tiek ir džiazo ar „fusion“ stilistikų muzikos atlikimą ir improvizacijos meną. Sakoma, kad Kenny Garretto lūpose instrumentas skamba sodriai, netgi raumeningai. „Kenny toną apibūdinčiau kaip storą ir platų. Turintį kandumo, tačiau tokio, kuris nerėžia ausies. Kitaip nei daugelio klasikinių alto saksofonininkų, jo skambesys nėra saldus. Veikiau, karčiai saldus – su aštriu, lengvai rūgščiu prieskoniu. Primena gerą belgišką alų...“, – rašoma tarptautiniame saksofonininkų forume.  
 
Koncertą Vilniuje Kenny Garrettas surengs rekonstruotoje, aukščiausius tarptautinius standartus atitinkančioje LVSO koncertų salėje (buvę Vilniaus kongresų rūmai). Tai vienintelė Lietuvoje specialiai simfoninei muzikai pritaikyta koncertų salė. Beveik 1000 klausytojų talpinančioje salėje įgyvendinti moderniausi technologiniai akustiniai, scenos, apšvietimo, vėdinimo, šildymo sistemų ir kiti sprendimai.
 
Naujausiame savo albume „Sounds From The Ancestors“ (2021) muzikas komponuoja garsyną iš vaikystėje girdėtų džiazo, R&B, Detroito gospelo fragmentų. „Tai sielą pakylėjanti muzika, įkvėpta tokių žmonių kaip Johnas Coltrane, Aretha Franklin, Marvinas Gaye, taip pat bažnytinės muzikos; joje aš girdžiu savo protėvių dvasią“, – sako Kenny Garrettas.
 
Per beveik keturis dešimtmečius savo, kaip solo virtuozo bei grupės lyderio, karjerą Kenny Garrettas buvo nominuotas net 8-iais „Grammy“ apdovanojimais ir yra pelnęs statulėlę už geriausią instrumentinį džiazo albumą („Pushing the World Away“, 2013). Sakoma, kad coltrane'iškai melodingos šio kompozitoriaus muzikos yra lengva klausytis, bet joje slypi gylis, atveriantis nuostabius garsinius pojūčius, todėl norisi jo kūrinių klausytis vėl ir vėl.
 
Rodyti daugiauRodyti mažiau
Renginys Data / Laikas Renginio vieta Kaina  
Kenny Garrett S 2024-11-10 19:00 LVSO koncertų salė, Vilnius 49.00 - 79.00
Renginys Kenny Garrett
Data / Laikas S 2024-11-10 19:00
Renginio vieta LVSO koncertų salė, Vilnius
Kaina 49.00 - 79.00
Svarbi informacija
Durys atidaromos: ~18:00
Renginio trukmė: ~2:00
Pertraukos: nėra
Renginio kalba: anglų
Vaikai įleidžiami nemokamai: ne
Amžiaus cenzas: nėra
Nuolaidos: netaikomos


Norėdami įsigyti 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis vipklientai@bilietai.lt
 
BILIETŲ PIRKIMAS ŽIŪROVAMS SU JUDĖJIMO NEGALIA VEŽIMĖLYJE, JUOS LYDINTIEMS ŽMONĖMS:
Pirkėjai su negalia vežimėliuose ir juos lydintys asmenys bilietus gali įsigyti tik specialiai tam skirtose vietose įvedus specialų kodą*
Bilietų  kiekis salėje yra ribotas*
Įvedus nuolaidos kodą LYDINTIS galite įsigyti 1 bilietą žiūrovui su judėjimo negalia vežimėlyje ir 1 bilietą lydinčiam asmeniui.
 


Renginio organizatorius prisiima atsakomybę dėl renginio ir jo kokybės. Bilietai nekeičiami ir pinigai už juos negrąžinami (įskaitant atvejį, kai neapsilankoma renginyje). Renginį atšaukus ar nukėlus, dėl bilietų ir pinigų grąžinimo sprendimą priima ir už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą atsako organizatorius. Bilietų platintojas veikia tik kaip atsiskleidęs tarpininkas, todėl neatsako už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą. Dėl pinigų grąžinimo kreiptis reikia į renginio organizatorių. Daugiau informacijos apie bilietų grąžinimus rasite „Vartotojų taisyklėse“ čia.

Renginio vieta
LVSO koncertų salė
Vilniaus g. 6 Vilnius Lietuva
Organizatorius
Fors event UAB
Pylimo g. 9-1 Vilnius
info@forsevent.com; +37060592848
Įmonės kodas: 302710977
PVM kodas LT100006777816
Renginys Kenny Garrett
Data / Laikas S 2024-11-10 19:00
Renginio vieta LVSO koncertų salė, Vilnius
Kaina 49.00 - 79.00
Tas pats organizatorius Ta pati renginio vieta
Pirkti bilietą Edgaras Montvidas | Simon Lepper PopuliarusPopuliarusEdgaras Montvidas | Simon Lepper Palangos gintaro muziejus, Palanga
Pirkti bilietą The Tiger Lillies PopuliarusPopuliarusThe Tiger Lillies Palangos gintaro muziejus, Palanga
Pirkti bilietą Andrius Mamontovas PopuliarusPopuliarusAndrius Mamontovas Palangos gintaro muziejus, Palanga
Pirkti bilietą Gabrielė Vilkickytė PopuliarusPopuliarusGabrielė Vilkickytė Palangos gintaro muziejus, Palanga
Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti