logo
Pasirinkite periodą
Paieška žemėlapyje
Meniu

15-asis LVSO vasaros festivalis W. A. MOZART. ''REQUIEM''

Pn 2024-06-14 19:00
LVSO koncertų salė, Vilnius
15-asis LVSO vasaros festivalis
W. A. MOZART. „REQUIEM“
 
W. A. Mozart. „Requiem“ d-moll, K. 626
 
Austėja Zinkevičiūtė, sopranas
Ieva Prudnikovaitė, mecosopranas
Karolis Kašiuba, tenoras
Raimundas Juzuitis, bosas
Lietuvos Nacionalinio Operos Ir Baleto teatro choras (vad. Česlovas Radžiūnas)
Lietuvos valstybinis simfoninis orkestras
Dirigentas Gintaras Rinkevičius
 
Gedulo ir vilties dieną Lietuvos valstybinis simfoninis orkestras atliks vieną įstabiausių kūrinių pasaulyje – Wolfgango Amadeus Mozarto (1756–1791) „Requiem“ keturiems solistams, chorui ir simfoniniam orkestrui. W. A. Mozarto paskutiniais gyvenimo metais pradėtas rašyti kūrinys liko neužbaigtas – užtat apipintas paslapčių ir legendų. Viena iš jų – kad W. A. Mozartas, rašydamas užsakytą kūrinį, turėjo negerą nuojautą, kad rašo jį... savo paties laidotuvėms. Jau sunkiai sirgdamas ir nujausdamas artėjančią mirtį, kompozitorius paprašė kūrinį užbaigti savo mokinių – naudodamiesi W. A. Mozarto eskizais, kompozitoriaus stiliumi ir pakartojimais jie užbaigė „Requiem“ partitūrą jau po didžiojo kūrėjo mirties. Kūrinys tapo savotiška žmogaus likimo meditacija, kelione per kiekvieno gyvenimą ir jausmus.
 
Šį vakarą W. A. Mozarto „Requiem“ atliks operos solistai sopranas Austėja Zinkevičiūtė, mecosopranas Ieva Prudnikovaitė, tenoras Karolis Kašiuba ir bosas Raimundas Juzuitis. Lietuvos valstybiniam simfoniniam orkestrui diriguos meno vadovas ir vyr. dirigentas maestro Gintaras Rinkevičius.
 
Rodyti daugiauRodyti mažiau
Renginys Data / Laikas Renginio vieta Kaina  
15-asis LVSO vasaros festivalis W. A. MOZART. ''REQUIEM'' Pn 2024-06-14 19:00 LVSO koncertų salė, Vilnius 25.00 - 61.00
Renginys 15-asis LVSO vasaros festivalis W. A. MOZART. ''REQUIEM''
Data / Laikas Pn 2024-06-14 19:00
Renginio vieta LVSO koncertų salė, Vilnius
Kaina 25.00 - 61.00
Svarbi informacija
Perkant 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis: vipklientai@bilietai.lt
 
Durys atidaromos: 18:00
Renginio trukmė: 1:00
Pertraukos: -
Renginio kalba: lietuvių
Vaikai įleidžiami nemokamai: ne
Amžiaus cenzas: N7
Nuolaidos:
Asmenims iki 26 metų – 50 proc. nuolaida. Nuolaida taikoma vienam bilietui, perkant jį LVSO koncertų salės kasoje ir pateikus asmens dokumentą, išskyrus koncertus visai šeimai.
Senjorams – 20 proc. nuolaida. Nuolaida taikoma dviem bilietams, perkant juos LVSO koncertų salės kasoje ir pateikus asmens dokumentą.
Žmonėms, susiduriantiems su negalia – 20 proc. nuolaida. Nuolaida taikoma dviem bilietams. Kontrolės metu būtina pateikti nuolaidą suteikiantį pažymėjimą.
Grupėms – 20 proc. nuolaida. Nuolaida taikoma 20 ir daugiau asmenų grupei. Grupės organizatoriui suteikiami du nemokami bilietai į tos grupės lankomą koncertą.
Nuolaidos netaikomos bilietams į šventinius, orkestro gimtadienio koncertus ir operų pastatymus, taip pat stovimoms ir pristatomoms vietoms.
UAB „BILIETAI.LT“ taikomas 1 Eur mokestis neįskaičiuotas, jam nuolaida netaikoma.
 
 
BILIETŲ PIRKIMAS ŽIŪROVAMS SU JUDĖJIMO NEGALIA VEŽIMĖLYJE, JŲ ASISTENTAMS BEI LYDINTIEMS ŽMONĖMS (ŠEIMOS NARIAMS):
Pirkėjai su negalia vežimėliuose ir juos lydintys asmenys bilietus gali įsigyti tik specialiai tam skirtose vietose įvedus specialų kodą*
Bilietų  kiekis salėje yra ribotas*
 
Įvedus kodą VIETA VEŽIMĖLIUI galite pasirinkti vietą asmeniui su negalia vežimėlyje.
 
Įvedus nuolaidos kodą LYDINTIS galite įsigyti 1 bilietą žiūrovui su judėjimo negalia vežimėlyje ir 1 bilietą lydinčiam asmeniui.
 
Įvedus nuolaidos kodą ASISTENTAS galite įsigyti 1 bilietą žiūrovui su judėjimo negalia vežimėlyje ir 1 bilietą asmeniam asistentui, oficialiai lydinčiam žmogų su negalia, remiantis LR neįgaliųjų socialinės integracijos įstatymu. Asistentui suteikiamas nemokamas bilietas.

Atėjus į renginį būtina turėti nuolaidą patvirtinantį dokumentą. Nepateikusieji dokumento, patvirtinančio teisę į nuolaidą, bus neįleidžiami, o pinigai už bilietus negrąžinami.
 
 


Renginio organizatorius prisiima atsakomybę dėl renginio ir jo kokybės. Bilietai nekeičiami ir pinigai už juos negrąžinami (įskaitant atvejį, kai neapsilankoma renginyje). Renginį atšaukus ar nukėlus, dėl bilietų ir pinigų grąžinimo sprendimą priima ir už pinigų gražinimą, nuostolių atlyginimą atsako organizatorius. Bilietų platintojas veikia tik kaip atsiskleidęs tarpininkas, todėl neatsako už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą. Dėl pinigų gražinimo kreiptis reikia į renginio organizatorių. Daugiau informaciją apie bilietų grąžinimus rasite „Vartotojų taisyklėse“ čia.

Renginio vieta
LVSO koncertų salė
Vilniaus g. 6 Vilnius Lietuva
Organizatorius
Lietuvos valstybinis simfoninis orkestras, KĮ
Vilniaus g. 6-1 Vilnius
kanceliarija@lvso.lt/8 5 262 8127
Įmonės kodas: 190755747
PVM kodas LT907557410
Renginys 15-asis LVSO vasaros festivalis W. A. MOZART. ''REQUIEM''
Data / Laikas Pn 2024-06-14 19:00
Renginio vieta LVSO koncertų salė, Vilnius
Kaina 25.00 - 61.00
Tas pats organizatorius Ta pati renginio vieta
Pirkti bilietą LVSO ALYTUJE | FORTEPIJONO VIRTUOZAS ALEXANDER PALEY PopuliarusPopuliarusLVSO ALYTUJE | FORTEPIJONO VIRTUOZAS ALEXANDER PALEY Alytaus kultūros centras, Alytus
Pirkti bilietą LVSO | ROLANDAS ROMOSLAUSKAS IR ALEXANDER PALEY LVSO | ROLANDAS ROMOSLAUSKAS IR ALEXANDER PALEY LVSO koncertų salė, Vilnius
Pirkti bilietą LVSO sezono pabaigos koncertas PREMJERA! L. VILKONČIUS. ''PASAULIO SUTVĖRIMAS'' LVSO sezono pabaigos koncertas PREMJERA! L. VILKONČIUS. ''PASAULIO SUTVĖRIMAS'' LVSO koncertų salė, Vilnius
Pirkti bilietą 15-asis LVSO vasaros festivalis EDGARAS MONTVIDAS 15-asis LVSO vasaros festivalis EDGARAS MONTVIDAS LVSO koncertų salė, Vilnius
Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti