logo
Pasirinkite periodą
Paieška žemėlapyje
Meniu

Loreen - Vilnius

Š 2025-02-22 20:00
Twinsbet Arena, Vilnius
Į Lietuvą grįžta „Eurovizijos“ karalienė ir viena ryškiausių Švedijos muzikos žvaigždžių Loreen

Muzikos agentūros „8 Days A Week” kalendoriuje – dar vienas naujas, bet gerai pažįstamas vardas. Visi „Eurovizijos“ fanai ir netgi heiter‘iai turėtų suklusti. Į Lietuvą 2025 m. vasario 22 d. grįžta „Eurovizijos“ karalienė, dukart šio konkurso nugalėtoja ir viena ryškiausių Švedijos muzikos žvaigždžių Loreen.

Apsibrauk vasario 22 d. raudonai kalendoriuje. Švedų muzikos žvaigždė tikisi surinkti pilną „Twinsbet“ areną sostinėje. O kodėl ne? Kai pasižiūri į tai, ką siūlo Loreen, nepirkti bilieto negali.

Loreen yra viena gražiausių atlikėjų savo garsine ir vaizdine išraiška „Eurovizijos“ konkurse. Gyvi jos pasirodymai užburia. Tai faktas. Net žiūrint „Eurovizijos” finalinius pasirodymus per ekraną kuriam laikui sustoja kvėpavimas. Visiška kokybė ir aukščiausia klasė. Ką jau kalbėti apie patirtį regint ją gyvai. Ji turi viską – stiprų vokalą, kerinčius futuristinius pasirodymus, širdžiai artimus žodžius ir unikalią viziją. Milijonai žiūrovų ir švedės fanai visame pasaulyje negali klysti. Taigi ir dukart laimėta „Eurovizija” tikrai pelnyta.

Išduosim, kad šių metų „Eurovizijos“ didžiajame finale Loreen pristatys naują singlą ir taip pat visam pasauliui dar kartą atliks superhitą „Tattoo“. Didžioji „Eurovizijos“ scena ir vėl trumpam priklausys Loreen.

Išankstiniai koncerto reikalai

Išankstiniai bilietai visada pigiau. Bilietų į Loreen pasirodymą sostinėje prekyba prasidės penktadienį, tačiau atlikėjos fanai Lietuvoje jau dabar gali įsigyti išankstinius bilietus. Tiesa, tam reikia kodo iš „8 Days A Week”. Parašyk žinutę feisbuke arba adresu www.8dw.lt, tau bus suteiktas specialus kodas ir taip sutaupysi. Presale‘as startuoja gegužės 8 d. 11 val. Kodai galios labai ribotą laiką. Presale’as baigiasi gegužės 10 d. 11 val.

Žanro klasika – pigiausių bilietų užteks greičiausiems.
Bilietų su kodais kiekis ribotas.
O ko čia delsti?

Loreen vadina save kūrybiškumo tarnaite. Pasak Loreen, nėra nieko labiau stingdančio nei bandymas sukurti hitą. Tokio mąstymo ji kratosi. Atrodo, kūryba iš jos išplaukia be didelių pastangų ir natūraliai pasiekia įspūdingo dydžio auditoriją. Koncertuose tarp atlikėjos ir žiūrovų mezgasi gražus ryšys ir vyksta energijos mainai.

Loreen yra pirmoji moteris ir antrasis asmuo istorijoje, laimėjęs „Euroviziją” du kartus. 2012 metais daina „Euphoria” ir 2023 metais „Tattoo” jai atnešė ikoniškus penkiasdešimtųjų mikrofono stiklinius trofėjus. Bet ne viskas vien tik apie statulėles. Loreen „Euroviziją” prisimena kaip įkvepiančią vietą, kur žmonės susiburia vienijami garsų ir vaizdų. Šiandien lygiai tas pats galioja ir jos muzikai. Loreen kuria į nieką nepanašų muzikos pasaulį, į kurį teleportuoja klausytojus ir turi, oho, kokią fanų bendruomenę. Jie pasirūpino, kad į standartines kategorijas netelpanti Loreen muzika, turėtų atskirą žanrą ir pavadino tai ,,dvasingu popsu”. Suprask, su Loreen išgyvenimais susitapatina galybė fanų visame pasaulyje.

Kad toks savitas pasaulis ir kelionė ten veikia be priekaištų, patvirtina ir iškalbinga statistika. Šiandien Loreen turi daugiau nei 2 milijardus perklausų įvairiose platformose. Daina „Tattoo” pasiekė klausomiausių dainų topų viršūnes net 10-yje šalių. Taip, kad neapsigauk, čia tikrai ne tas atvejis, kai „Eurovizijos” laimėtoja turi vienintelį hitą ir žaidžia su vienu koziriu. Loreen sako, kad jos muzika išjudina jausmus, klausą, matymą ir net uoslę. Nesiginčysim, jos galingas vokalas, energija ir elektroninis ritmas tikrai svaigina.

Ką veikia Loreen, kai nedainuoja? Tiesiu taikymu keliauja į mažytį savo namelį Gotlando saloje. Ji, jos Džeko Raselo terjeras vardu Lille ir Baltijos jūros horizontas prieš akis – taip atrodo tobulas Loreen laikas. Kuo dar užsiima Loreen be buvimo zen? Praktikuoja Aikido kovos meną ir boksą. „Didelė dalis mano energijos atiteka rankomis. Intuityviai noriu rankomis žaisti. Jaučiu, kad taip geriausiai išreiškiu savo trykštančią energiją”, – sako Loreen, po vieno interviu pakvietusi žurnalistę į Muay Thai kovos ringą. Tai va, iš kur tas noras boksuotis, o į sceną lipti su itin ilgais dekoratyviais nagais.

Apie Loreen

Loreen (tikrasis vardas Lorine Zineb Nora Talhaoui) vaikystė nebuvo rožėm klota. Loreen motina keturiolikos bėgo nuo jai suplanuotos santuokos Maroke. Pabėgo į Švediją ir būdama šešiolikos susilaukė Loreen. Neužilgo ir dar penkių vaikų. „Vaikai auginantys vaikus niekada nesibaigiančiame chaose”,– taip savo ankstyvąsias dienas prisimena švedų muzikos žvaigždė. Tarp brolių ir seserų ji buvo vyriausia, o tai reiškia nebuvo kada augti – reikėjo iš karto suaugti ir ant gležnų pečių tempti dideles pareigas. Tokioje vaikystėje dainavimas tapo kone šventu ritualu ir vieninteliu būdu pabūti su savo emocijomis ir mintimis. Tiesa, tokią prabangą Loreen turėjo tik duše arba tualete. Dainuodavo užsidarius keliuose kvadratiniuose metruose tamsoje ir niekada negalvojo, kad tai galėtų išeiti iš už saugių sienų.

Penkiolikmetei Loreen močiutė pasakė, kad turint tokią balso dovaną, privalu ja dalintis su kitais. Padrąsino, bet neįtikino. Tada sesė ėmėsi atvirkštinės psichologijos ir išvadino Loreen išsigandusia baile. Šitas suveikė puikiai ir jautri siela 2004 metais užsiregistravo į televizijos muzikinį konkursą „Idol”. Droviai asmenybei išeiti dainuoti iš tamsos ir vienumos į akinančią lempų šviesą ir kameras, jos žodžiais, buvo traumuojanti patirtis. Užimta ketvirta vieta konkurse buvo geras startas muzikinėje karjeroje. Pasibaigus muzikiniam projektui Loreen pradėjo dirbti prodiusere ir režisiere televizijoje, o naktis leido studijoje ir griebė visas galimybės mokytis. Net sumokėjo vienam iš televizijos inžinierių, kad nuo A iki Z paaiškintų, kaip įrašų studijoje veikia dalykai. Pavyzdingas nusiteikimas.

Atlikėja garsą iš karto asocijuoja su vaizdu. Jeigu išgirdus dainą, jai prieš akis iš karto neiškyla vaizdai, Loreen priima tai kaip ženklą, kad daina – ne jos. Ir geriau jau niekas nesugalvoja vargintis įtikinti, kad kažkas yra techniškai neįmanoma, nes ji tik pabaksnos pirštu ką ir kaip padaryti, kad jos vizija išsipildytų iki detalių. Loreen pasirodymuose nėra nuolaidžiavimų garsui, šviesai ir vaizdui – šou būna toks, koks turi būti.

Kad pirmoji „Eurovizijos” pergalė su daina „Euphoria” suveikė kaip tramplinas, abejonių nėra, bet Loreen atvirauja, kad tuo metu ji buvo pilna baimių. Ką daryti, kai giliai viduj nori slėptis savo vaikystės komforto zonoj tamsoj, bet reikia pasirodyti prieš beveik du šimtus milijonų žiūrovų kitapus ekranų? Loreen susikūrė sau artimą pasirodymo atmosferą, scenografiją ir nustatė griežtas taisykles komandai. 2012 metais „Eurovizijoje” prieš dainą trumpam įjungti sireną ir blyksinčias šviesas daug kam pasirodė kaip nesąmonė, bet toks Loreen sprendimas atkreipė visų dėmesį ir suvaldė energiją. Daina „Euphoria” buvo paslaptinga, kupina mistinės energijos, o didžiąją pasirodymo dalį Loreen buvo savo pačios šešėlyje. Viso konkurso metu ji neleido niekam iš ją lydinčiųjų net prasitarti, ką apie ją rašo, kalba ir kokios iš viso yra „Eurovizijos” žaidimo taisyklės.

Po vienuolikos metų Loreen sugrįžo vėl laimėti „Euroviziją” jau su šviesia ir labai atvira daina „Tattoo”. Simboliška, kad 2023 metais pasirodymas skyrėsi kaip diena ir naktis: šviesi spalvinė gama įkvėpta jos marokietiškų šaknų, šešėlis gale, o ne priekyje, jokios baimės pasirodyti pažeidžiamai. Tiesa, techniniai „Tattoo” pasirodymo niuansai konkurso rengėjams kėlė galvos skausmą. Buvo neleista kabinti beveik 2 tonas sveriančių LED platformų. Nieko, „Kūryboje reikia kompromisų. Būtų pernelyg baisu, jeigu kūryboje absoliučiai niekas neribotų”, – sako Loreen. Greitai buvo rastas kitas, ne ką mažiau efektyvus sprendimas ir ekranai, nors ir kiti, vis tiek kybojo didžiojoje „Eurovizijos” scenoje, tarp kurių ir įsitaisė Loreen. Išduosim, kad įdomių scenografijų dalykų nusimato ir šiame koncertų ture. O kur dar jau pakeliui esantis naujas albumas.

Akivaizdu, Loreen populiarumas auga kaip ant mielių, muzikos kataloge daug naujienų, o ji nuolat atranda save iš naujo.

Mums tikrai sekasi. Tai bus vienintelis Loreen pasirodymas Baltijos šalyse. Proga didelė ir svarbi. Nepraleisk šio muzikos įvykio! Suspėk pasiimti pigesnį bilietą (geriau tau) ir nelik už arenos durų.

Nuorodos:

https://loreenofficial.com
https://www.instagram.com/loreenofficial
https://www.facebook.com/LoreenTalhaoui
https://twitter.com/LOREEN_TALHAOUI
https://www.youtube.com/c/loreen
https://www.tiktok.com/@loreenofficial

Šis koncertų sezonas vėl itin spalvingas ir įstabus.
Anksčiau paskelbti agentūros „8 Days A Week“ koncertai.

05 31 – „La Femme“
06 01 – „Warhaus“
06 05 - Yungblud
06 10 – „Jungle“
06 15 – „Dry Cleaning“
06 16 – „Fontaines D.C.“
06 26 – „Sleaford Mods“
07 04 – Asafas Avidanas
07 05 – Two Feet
07 10 – Baxteris Dury
07 14 – Oliveris Tree
07 20 – Jacobas Collier
08 01 – Devendra Banhartas
08 15 – Jessie Ware
11 08 – RY X su LNOBT simfoniniu orkestru
12 05 – „Efterklang“

Atrask. Daugiau. Muzikos.

8 Days A Week hq
tickets@8dw.lt
www.8dw.lt

Renginio nuoroda: https://rekvizitai.vz.lt/imone/8_days_a_week_agency/

Rodyti daugiauRodyti mažiau
Renginys Data / Laikas Renginio vieta Kaina  
Loreen - Vilnius Š 2025-02-22 20:00 Twinsbet Arena, Vilnius 45.50 - 105.00
Renginys Loreen - Vilnius
Data / Laikas Š 2025-02-22 20:00
Renginio vieta Twinsbet Arena, Vilnius
Kaina 45.50 - 105.00
Svarbi informacija
Durys atidaromos: ~18:30
Pradžia: ~20:00
Vaikai įleidžiami nemokamai: ne
Amžiaus cenzas: nėra

Salės planas gali keistis/plėstis.

VIP patirtis ir bilietai: 
·      Pirmenybė ir ankstyviausias patekimas į areną. Patek anksčiau nei
standartinių stovimųjų bilietų turėtojai
·      Išskirtinė galimybė sudalyvauti Loreen soundcheck‘e ir užduoti
jai klausimų. Prieš koncertą Loreen tokių bilietų savininkams atliks 2 dainas ir sudalyvaus
10–15 minučių trunkančioje Q&A sesijoje
·      VIP suvenyras
·      Galimybė prieš koncertą be didelių eilių įsigyti Loreen merch’o
·      Atskiras arenos baras

Premium Lounge sektoriai
Pirkdami bilietus į juos gausite:
• Atskirą įėjimą (jokių eilių!)
• Nemokamą rūbinę
• Geriausias vietas stebėti renginį
• Patogias kėdes su laikikliu gėrimui
• Kitas pramogas ir jaukią atmosferą.

BONUS sektoriai
Pirkdami juos gausite:
• 20 % nuolaida maistui ir gaiviesiems gėrimams arenos maitinimo baruose
• Nemokamos rūbinės paslaugos bendrose arenos erdvėse.

*Įsigyjant šias vietas, jums nereikia turėti jokios narystės.

Twinsbet Arenoje atsiskaityti galite tik mokėjimo kortelėmis ar išmaniaisiais įrenginiais.


Renginio organizatorius prisiima atsakomybę dėl renginio ir jo kokybės. Bilietai nekeičiami ir pinigai už juos negrąžinami (įskaitant atvejį, kai neapsilankoma renginyje). Renginį atšaukus ar nukėlus, dėl bilietų ir pinigų grąžinimo sprendimą priima ir už pinigų gražinimą, nuostolių atlyginimą atsako organizatorius. Bilietų platintojas veikia tik kaip atsiskleidęs tarpininkas, todėl neatsako už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą. Dėl pinigų gražinimo kreiptis reikia į renginio organizatorių. Daugiau informacijos apie bilietų grąžinimus rasite „Vartotojų taisyklėse“ čia.

Renginio vieta
Twinsbet Arena
Ozo g. 14 Vilnius Lietuva
Organizatorius
8 Days A Week Agency, UAB
8 Days A Week Agency, UAB
Islandijos g. 6, Vilnius
www.8dw.lt / tickets@8dw.lt
Įmonės kodas: 305527276
PVM kodas LT100013541518
Renginys Loreen - Vilnius
Data / Laikas Š 2025-02-22 20:00
Renginio vieta Twinsbet Arena, Vilnius
Kaina 45.50 - 105.00
Tas pats organizatorius Ta pati renginio vieta
Pirkti bilietą La Femme - Paris-Hawaï Tour 2024 La Femme - Paris-Hawaï Tour 2024 Lukiškių kalėjimas 2.0, Vilnius
Pirkti bilietą Warhaus - Vilnius Warhaus - Vilnius Lukiškių kalėjimas 2.0, Vilnius
Pirkti bilietą YUNGBLUD - Vilnius YUNGBLUD - Vilnius Lukiškių kalėjimas 2.0, Vilnius
Pirkti bilietą Jungle - Vilnius 2024 PopuliarusPopuliarusJungle - Vilnius 2024 Kalnų parkas, Vilnius
Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti