logo
Pasirinkite periodą
Paieška žemėlapyje
Meniu

LVSO | ''ROKO BALADĖS''

K 2024-06-20 20:00
A. Mickevičiaus bibliotekos kiemas, Vilnius

2024 m. birželio 20 d.

Vilniaus A. Mickevičiaus bibliotekos kiemas

LVSO| „ROKO BALADĖS“

Programoje „Status Quo“, „The Rolling Stones“, „Scorpions“, „Coldplay“ bei kitų grupių ir atlikėjų dainos

Jeronimas Milius, Povilas Meškėla, Česlovas Gabalis

Lietuvos valstybinis simfoninis orkestras

Dirigentas Gintaras Rinkevičius

 

15-asis LVSO vasaros festivalis

Jei svajojate apie tobulą vasaros vakarą ir tikrą roko koncertą po atviru dangumi, nėra abejonių, kad „Roko baladės“ – tai koncertas, kuriame tiesiog privalote apsilankyti! „Roko baladės“ – jau 15-tus metus iš eilės vykstantis Lietuvos valstybinio simfoninio orkestro, vadovaujamo meno vadovo ir vyr. dirigento maestro Gintaro Rinkevičiaus, projektas, kuriame geriausi Lietuvos roko vokalistai Povilas Meškėla, Česlovas Gabalis ir Jeronimas Milius jau yra atlikę daugiau nei šimtą garsiausių visų laikų roko klasikos kūrinių. Talentu ir ypatinga charizma apdovanoti dainininkai kaskart sukuria nepamirštamą šventinę atmosferą, kupiną laisvės, humoro, polėkio ir pačių geriausių emocijų. Be to, tai bene vienintelis Lietuvos valstybinio simfoninio orkestro koncertas, kuriame galima šokti ir dainuoti drauge! Nenuostabu, kad „Roko baladžių“ gerbėjų ratas kasmet auga, o projektas pritraukia tiek roko, tiek simfoninės muzikos mėgėjus. Tie, kas buvo, tikrai žino: kartą išgirdęs, negali sustoti! Kokia šios magijos paslaptis? Profesionalumas, kūrybiškumas, charizma ir geros emocijos. Garantuojame – jų šį vakarą išsinešite su kaupu!

 
Rodyti daugiauRodyti mažiau
Renginys Data / Laikas Renginio vieta Kaina  
LVSO | ''ROKO BALADĖS'' K 2024-06-20 20:00 A. Mickevičiaus bibliotekos kiemas, Vilnius 20.20 - 35.00
Renginys LVSO | ''ROKO BALADĖS''
Data / Laikas K 2024-06-20 20:00
Renginio vieta A. Mickevičiaus bibliotekos kiemas, Vilnius
Kaina 20.20 - 35.00
Svarbi informacija
Perkant 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis: vipklientai@bilietai.lt
 
Durys atidaromos: 19:00
Renginio trukmė: 1:20
Pertraukos: nėra
Renginio kalba: lietuvių
Vaikai įleidžiami nemokamai: ne
Amžiaus cenzas: N7
Nuolaidos:
Asmenims iki 26 metų – 50 proc. nuolaida. Nuolaida taikoma vienam bilietui, perkant jį LVSO koncertų salės kasoje ir pateikus asmens dokumentą, išskyrus koncertus visai šeimai.
Senjorams – 20 proc. nuolaida. Nuolaida taikoma dviem bilietams, perkant juos LVSO koncertų salės kasoje ir pateikus asmens dokumentą.
Žmonėms, susiduriantiems su negalia – 20 proc. nuolaida. Nuolaida taikoma dviem bilietams. Kontrolės metu būtina pateikti nuolaidą suteikiantį pažymėjimą.
Grupėms – 20 proc. nuolaida. Nuolaida taikoma 20 ir daugiau asmenų grupei. Grupės organizatoriui suteikiami du nemokami bilietai į tos grupės lankomą koncertą.
Nuolaidos netaikomos bilietams į šventinius, orkestro gimtadienio koncertus ir operų pastatymus, taip pat stovimoms ir pristatomoms vietoms.
UAB „BILIETAI.LT“ taikomas 1 Eur mokestis neįskaičiuotas, jam nuolaida netaikoma.
 
 


Renginio organizatorius prisiima atsakomybę dėl renginio ir jo kokybės. Bilietai nekeičiami ir pinigai už juos negrąžinami (įskaitant atvejį, kai neapsilankoma renginyje). Renginį atšaukus ar nukėlus, dėl bilietų ir pinigų grąžinimo sprendimą priima ir už pinigų gražinimą, nuostolių atlyginimą atsako organizatorius. Bilietų platintojas veikia tik kaip atsiskleidęs tarpininkas, todėl neatsako už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą. Dėl pinigų gražinimo kreiptis reikia į renginio organizatorių. Daugiau informaciją apie bilietų grąžinimus rasite „Vartotojų taisyklėse“ čia.

Renginio vieta
A. Mickevičiaus bibliotekos kiemas
Trakų g. 10 Vilnius Lietuva
Organizatorius
Lietuvos valstybinis simfoninis orkestras, KĮ
Vilniaus g. 6-1 Vilnius
kanceliarija@lvso.lt/8 5 262 8127
Įmonės kodas: 190755747
PVM kodas LT907557410
Renginys LVSO | ''ROKO BALADĖS''
Data / Laikas K 2024-06-20 20:00
Renginio vieta A. Mickevičiaus bibliotekos kiemas, Vilnius
Kaina 20.20 - 35.00
Tas pats organizatorius Ta pati renginio vieta
Pirkti bilietą LVSO ALYTUJE | FORTEPIJONO VIRTUOZAS ALEXANDER PALEY LVSO ALYTUJE | FORTEPIJONO VIRTUOZAS ALEXANDER PALEY Alytaus kultūros centras, Alytus
Pirkti bilietą LVSO | ROLANDAS ROMOSLAUSKAS IR ALEXANDER PALEY LVSO | ROLANDAS ROMOSLAUSKAS IR ALEXANDER PALEY LVSO koncertų salė, Vilnius
Pirkti bilietą LVSO sezono pabaigos koncertas PREMJERA! L. VILKONČIUS. ''PASAULIO SUTVĖRIMAS'' LVSO sezono pabaigos koncertas PREMJERA! L. VILKONČIUS. ''PASAULIO SUTVĖRIMAS'' LVSO koncertų salė, Vilnius
Pirkti bilietą 15-asis LVSO vasaros festivalis EDGARAS MONTVIDAS 15-asis LVSO vasaros festivalis EDGARAS MONTVIDAS LVSO koncertų salė, Vilnius
Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti