logo
Pasirinkite periodą
Paieška žemėlapyje
Meniu

''Muzikinė staigmena mamai''

Š 2024-05-04 15:00
Trakų Vokės dvaro sodyba, Vilnius

Ji - Meilė, kuri neblėsta visą gyvenimą. Atrama ir rūpestis. Švelnumas ir įkvėpimas. Ji - ta brangiausioji ir vienintelė. Ji - Mama.

Motinos dienos išvakarėse – Gegužės 4-ąją – nudžiuginkite Mamą staigmena – pakvieskite į koncertą, kuriame kartu mėgausitės gražiausiomis, švelnia nostalgija alsuojančiomis dainomis.
Džiugiai skambančios muzikos apsupty kartu prisiminsime visa tai, kas gera, šviesu, tyra ir jautriausiomis melodijomis ištarsime – Ačiū, Tau, Mama !
Širdį paliečiančias dainas – "Tu n
umegzk man mama kelią" , "Vaikystė" , "Gera" , "Mamma" ,  "What a wonderful world" , "Besame mucho“ , "Mūsų dienos kaip šventė“ ir daugelį kitų Jums dovanos Lietuvos publikai gerai pažįstamas dainininkas, muzikinių konkursų laureatas Martynas Vilius kartu su subtiliu fortepijono virtuozu Leonidu Mieldažiu.

Martynas Vilius - vokalas
Leonidas Mieldažis – fortepijonas 

Martynas Vilius – vienas talentingiausių jaunosios kartos dainininkų. Atlikėjas džiugina itin plačiu repertuaru, šiltu bendravimu su publika, jautrumu atliekamai muzikai. Martyno Viliaus Alma Mater - Lietuvos Muzikos ir Teatro Akademija, kurioje dainininkas studijavo klasikinio ir džiazo vokalo specialybes, įgijo atlikimo meno magistro laipsnį. Atlikėjas yra įvairių muzikos festivalių bei konkursų dalyvis ir laureatas, tarp jų - tarptautinio gospel'o muzikos festivalio „Vilnius Gospel 2015” dalyvis, televizijos projekto “Lietuvos Balsas 2017” dalyvis, tarptautinio scenos menų konkurso „Muzikos talentų lyga 2017” pirmosios vietos laimėtojas solo bei duetų kategorijose. Dainininkas džiaugiasi scenine partneryste su Lietuvos policijos reprezentaciniu pučiamųju orkestru, ansambliu „Vilniaus divertismentas“, orkestru „Vilniaus Sinfonietta“, Lietuvos Kariuomenės orkestru, Vilniaus šv. Kristoforo kameriniu orkestru, ansambliu „Lietuva“, pianistais prof. Artūru Anusausku, Leonidu Mieldažiu, Povilu Jaraminu, Edgaru Sabilo kontrabosistu Vyčiu Nivinsku, perkusininku Robertu Vilčinsku ir kitais. Šiuo metu Martynas Vilius ir toliau aktyviai koncertuoja klausytojus džiugindamas vis naujomis muzikinėmis programomis.

Leonidas Mieldažis -  pianistas, kompozitorius, aranžuotojas, pedagogas. Muzikas išsiskiria itin plačia atliekamų muzikos stilių gausa, subtilia bei virtuoziška grojimo išraiška. Leonido Mieldažio kūrybos baruose - net trys soliniai albumai, vaisingas bendradarbiavimas aranžuojant lietuviškas liaudies dainas projektui „Folkloro džiazas – lietuviškos liaudies dainos džiaze ir klasikoje“. Pianistas dalyvavo įrašant Algimanto Raudonikio, Vyganto Telksnio, Benjamino Gorbulskio bei kitų kompozitorių dainų plokšteles, muzikavo kartu kaip grupės narys įvairiuose muzikos kolektyvuose, tarp jų - „Sufle“ , Golden Melodies“ , „The Road Band“. 2000-2002 metais muzikas gyveno ir koncertavo Italijoje. Šiuo metu pianistas toliau sėkmingai koncertuoja  muzikos festivaliuose bei projektuose, bendradarbiauja su įvairių žanrų atlikėjais. Muzikinę patirtį Leonidas Mieldažis pertekia dirbdamas pedagoginį darbą Vilniaus Kolegijoje bei  Vilniaus Juozo Tallat-Kelpšos konservatorijoje.

Renginio nuoroda: http://www.tvds.lt

Rodyti daugiauRodyti mažiau
Renginys Data / Laikas Renginio vieta Kaina  
''Muzikinė staigmena mamai'' Š 2024-05-04 15:00 Trakų Vokės dvaro sodyba, Vilnius 12.00 - 15.00
Renginys ''Muzikinė staigmena mamai''
Data / Laikas Š 2024-05-04 15:00
Renginio vieta Trakų Vokės dvaro sodyba, Vilnius
Kaina 12.00 - 15.00
Svarbi informacija

Perkant 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis: vipklientai@bilietai.lt

Durys atidaromos: ~14:30
Renginio trukmė: ~1:00
Pertraukos: nėra
Renginio kalba: lietuvių
Vaikai įleidžiami nemokamai: iki 7 metų amžiaus imtinai (renginio vietoje pateikti amžių įrodantį dokumentą)
Amžiaus cenzas: nėra
Nuolaidos:
- studentams, moksleiviams ir senjorams 1 bilietui (kontrolės metu pateikti nuolaidą įrodantį dokumentą);
- perkant 10 ir daugiau bilietų.


Renginio organizatorius prisiima atsakomybę dėl renginio ir jo kokybės. Bilietai nekeičiami ir pinigai už juos negrąžinami (įskaitant atvejį, kai neapsilankoma renginyje). Renginį atšaukus ar nukėlus, dėl bilietų ir pinigų grąžinimo sprendimą priima ir už pinigų gražinimą, nuostolių atlyginimą atsako organizatorius. Bilietų platintojas veikia tik kaip atsiskleidęs tarpininkas, todėl neatsako už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą. Dėl pinigų gražinimo kreiptis reikia į renginio organizatorių. Daugiau informacijos apie bilietų grąžinimus rasite „Vartotojų taisyklėse“ čia.

Renginio vieta
Trakų Vokės dvaro sodyba
Žalioji a. 2A Vilnius Lietuva
Organizatorius
Trakų Vokės dvaro sodyba, VšĮ
Trakų Vokės dvaro sodyba, VšĮ
Žalioji a. 2A, Vilnius
8 5 2645564 / info@tvds.lt
Įmonės kodas: 303218377
PVM kodas LT100011923918
Renginys ''Muzikinė staigmena mamai''
Data / Laikas Š 2024-05-04 15:00
Renginio vieta Trakų Vokės dvaro sodyba, Vilnius
Kaina 12.00 - 15.00
Tas pats organizatorius Ta pati renginio vieta
Pirkti bilietą Teatralizuotas koncertas ''Iš tamsos į šviesą'' Teatralizuotas koncertas ''Iš tamsos į šviesą'' Trakų Vokės dvaro sodyba, Vilnius
Pirkti bilietą ''Šubertiada - klajoklis, girių karalius ir erškėtrožė'' ''Šubertiada - klajoklis, girių karalius ir erškėtrožė'' Trakų Vokės dvaro sodyba, Vilnius
Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti